flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про результати проведення конкурсу

28 лютого 2020, 16:51

ОБОЛОНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

04212 м. Київ, вул. Маршала Тимошенка, 2-Є      тел. 418 73 60

 

28.02.2020 року

З-11                           

 

           

Інформація про результати проведення конкурсу

на зайняття тимчасових вакантних посад державних службовців –

секретарів судових засідань Оболонського районного суду міста Києва 

 

 

 

Оболонський районний суд міста Києва 28 лютого 2020 року проводив конкурс на заміщення тимчасових вакантної посади секретаря судового засідання. Інформація про оголошення конкурсу на вищезазначені посади була розміщена      18 лютого 2020 року на Єдиному порталі вакансій державної служби, порядкові номера: №16-ОРС, №17-ОРС.

 

У період з 18.02.2020 до 25.02.2020 до Оболонського районного суду міста Києва надійшли 10 заяв від осіб, які бажають взяти участь у конкурсі на заміщення вище зазначених посад секретарів судових засідань, а саме:

  1. Яблуновської Марини Віталіївни;
  2. Кононенко Ірини Юріївни;
  3. Венгерчук Валерії Владиславівні;
  4. П’ялої Юлії Богданівні;
  5. Кулабухової Дар’ї Євгеніївні;
  6. Сачек Катерини Сергіївни;
  7. Дорофея Вадима Віталійовича;
  8. Мужецького Віктора Олексійовича.

 

Відповідно до загального рейтингу кандидатів на зайняття вакантної тимчасової посади секретаря судового засідання Оболонського районного суду міста Києва (номер оголошення оприлюдненого на Єдиному порталі вакансій державної служби НАДС №16-ОРС):

  1. П’яла Юлія Богданівна отримала 10 балів. 

Відповідно до загального рейтингу кандидатів на зайняття вакантної тимчасової посади секретаря судового засідання Оболонського районного суду міста Києва (номер оголошення оприлюдненого на Єдиному порталі вакансій державної служби НАДС №17-ОРС): 

  1. Яблуновська Марина Віталіївна отримала 11,4 бали;  

За результатами співбесіди в.о. керівника апарату Оболонського районного суду м. Києва визначено переможця:

  • П’яла Юлія Богданівна визначена переможцем на зайняття тимчасової вакантної посади секретаря судового засідання Оболонського районного суду міста Києва (номер оголошення оприлюдненого на Єдиному порталі вакансій державної служби НАДС №16-ОРС);

– Яблуновська Марина Віталіївна визначена переможцем на зайняття тимчасової вакантної посади секретаря судового засідання Оболонського районного суду міста Києва (номер оголошення оприлюдненого на Єдиному порталі вакансій державної служби НАДС №17-ОРС). 

Мужецький Віктор Олексійович отримав нижчий за середній бал 0,5 за однією з вимог, тому він вважається таким, що не пройшов конкурсний відбір та не може бути включений до загального рейтингу. 

Кулабухової Дар’я Євгеніївна отримала нижчий за середній бал 0,5 за однією з вимог, тому вона вважається такою, що не пройшла конкурсний відбір та не може бути включена до загального рейтингу. 

ВенгерчукВалеріяВладиславівна, згідно звіту про тестування надала 22 правильних відповідей, що складає 0 балів, у зв’язку з чим не допущена до чергового етапу конкурсу. 

Кононенко ІринаЮріївна, згідно звіту про тестування надала 20 правильних відповідей, що складає 0 балів, у зв’язку з чим не допущена до чергового етапу конкурсу. 

Сачек Катерина Сергіївна, згідно звіту про тестування надала 18 правильних відповідей, що складає 0 балів, у зв’язку з чим не допущена до чергового етапу конкурсу. 

У зв’язку з неявкою для проходження тестування, Дорофей Вадим Віталійович вважається таким, що не пройшов тестування та недопущений до чергового етапу конкурсу.

 

 

 

 

В.о. керівника апарату Оболонського

районного суду міста Києва                                                                      О.О. Зірник

вик. Боровська Г.Г.

тел. 426-45-65