flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги громадян: інформація щодо попередження розповсюдження інфекційних захворювань

15 червня 2020, 15:54

З метою запобігання розповсюдженню особливо небезпечного вірусного захворювання серед відвідувачів та працівників судув умовах послаблення карантину, з 15.06.2020 по дату скасування карантину рішенням зборів суддів тимчасово запроваджено особливий режим роботи Оболонського районного суду м. Києва, зокрема:

  1. заборонено заходити до приміщення суду особам, з ознаками респіраторних захворювань; тимчасово обмежено допуск в судові засідання осіб, які не є учасниками судового процесу;
  2. розгляд справ усіх категорій, прийом громадян відділами суду відбуватиметься лише за умови забезпечення учасників процесів та відвідувачів суду засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками, у тому числі виготовленими самостійно, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів, зокрема соціального дистанціювання.

З метою попередження розповсюдження інфекційних захворювань, у тому числі викликаних коронавірусною інфекцією, можливо використати альтернативні шляхи звернення до суду з позовними заявами, клопотаннями, іншими заявами, скаргами тощо, а саме за допомогою поштового зв’язку,  підсистеми «Електронний суд», електронної пошти суду inbox@ob.ki.court.gov.ua, а також через скриньку, встановлену на 1 поверсі в холі суду.

Телефони суду: загальний відділ - 418-73-60;

цивільний відділ (цивільна канцелярія суду) - 426-45-71;

кримінальний відділ (кримінальна канцелярія) - 426-45-72;

адміністративний відділ (канцелярія щодо розгляду справ про адміністративні правопорушення) - 426-45-60.

Просимо поставитись з розумінням до тимчасових профілактичних заходів.