flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студенти Київського університету імені Бориса Грінченка ознайомились із роботою Оболонського районного суду м. Києва

05 грудня 2019, 11:20

4 грудня 2019 року зі студентами ІІІ курсу денної форми навчання Київського університету імені Бориса Грінченка проведено виїзне заняття у  Оболонському районному суді м. Києва.

В рамках вказаного заходу керівником апарату суду Шаровар М.В.  студентам проведено оглядову екскурсію по суду, ознайомлено з організацією роботи суду, його структурних підрозділів, а також з роботою суддів, секретарів судових засідань та помічників суддів.

Студенти зазначили, що дехто з них вже проходив практику в Оболонськму районному суді м. Києва та висловили свої сподівання на працевлаштування в суді у майбутньому.

Крім того, студенти мали змогу бути присутніми в судовому засіданні.

Метою проведення вказаного заходу  було виховання правової культури у студентів-правників, формування правильного сприйняття ними функції правосуддя та сприяння правовій просвіті.

Студенти з цікавістю сприйняли подану інформацію, задавали багато питань, поділились своїми загальними враженнями від відвідування суду, зазначили, що проведення таких заходів є важливим для становлення їх планів на професійне майбутнє, а також висловили сподівання на проведення подібних заходів в майбутньому.