flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нарада з суддями цивільно-адміністративної колегії суддів

29 травня 2013, 15:09

Заступник голови Оболонського районного суду м. Києва Камбулов Д.Г. провів нараду суддів  цивільно-адміністративної колегії.

Заслухана доповідь заступника голови суду Камбулова Д.Г.  щодо «Аналізу якості складання процесуальних документів суддями районних судів м. Києва». Зазначена інформація була обговорена суддями. За наслідками обговорення було звернуто увагу судді Луценка О.М. на необхідність вжиття заходів щодо покращення якості складання процесуальних документів.

Також з доповіддю виступили судді Яценко Н.О. та Великохацька В.В., які довели до суддів колегії інформацію, яка викладена в узагальненнях Апеляційного суду м. Києва по темам: «Проблемні питання застосування норм процесуального законодавства при розгляді цивільних справ в апеляційному порядку», «Про практику застосування районними судами м. Києва справ, пов’язаних із законодавством, що регулює право приватної власності на жилий будинок за 2012 рік». Доповіді суддів взяті до відома та використання у подальшій роботі.

До суддів доведено зміст інформаційного листа Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних і кримінальних справ від 15.05.2013 року «Про деякі питання зазначення реєстраційного номера облікової картки платника податків у постановах по справах про адміністративне правопорушення».

Також на нараді суддів була проаналізована довідка колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ Апеляційного суду м. Києва, зі змісту якої вбачається, що найменша кількість скасованих судових рішень у квітні 2013 року, в розрізі районних судів м. Києва, була в Оболонському суді м. Києва.

Крім того на нараді були обговорені проблемні питання, які виникають при розгляді цивільних справ та справ адміністративної юрисдикції.