flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нарада з суддями цивільно-адміністративної колегії суддів

14 березня 2013, 15:08

Заступник голови Оболонського районного суду м. Києва Камбулов Д.Г. провів нараду суддів  цивільно-адміністративної колегії.

Була заслухана доповідь судді Сушко Л.П., яка прийняла участь у семінарі-практикумі, проведеного відділом організаційно-аналітичного забезпечення діяльності Управління організаційної роботи Головного управління юстиції у м. Києві  на тему: «Організація виконання міжнародних договорів та конвенцій, учасницею яких є Україна».

Також з доповіддю виступила суддя Богдан О.О., якою була доведена інформація про проведеному узагальненню дотримання суддями у 2012 році розумних строків при розгляді справ цивільної та адміністративної юрисдикції.

На виконання рішення Ради суддів загальних судів № 17 від 14.03.2013 звернуто увагу суддів на необхідність вжиття заходів по зменшенню кількості цивільних справ, які знаходяться в провадженні суду понад строки, встановлені ст. 157 ЦПК України.  

До суддів доведено зміст інформаційного листа Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних і кримінальних справ від 07.05.2013 року «Про індексацію заробітної плати».

  Також на нараді суддів були обговорені проблемні питання, які виникають при розгляді цивільних справ та справ адміністративної юрисдикції.