flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нарада з суддями цивільно-адміністративної колегії суддів

16 березня 2013, 15:07

16 квітня 2013 року в Оболонському районному суді  міста Києва відбулася чергова нарада з суддями цивільно-адміністративної колегії.

Заступник голови Оболонського районного суду м. Києва Камбулов Д.Г. провів нараду суддів  цивільно-адміністративної колегії, на якій було проаналізовано причини скасувань рішень суду в справах цивільної юрисдикції за період з 02 по 16 квітня 2013 року.

З доповідями та проведеним аналізом Узагальнень Апеляційного суду м. Києва «Про практику застосування судами законодавства про стягнення судових витрат при розгляді цивільних справ» та «Про судову практику розгляду спорів про оскарження нотаріальних дій або відмову в їх вчиненні»,  виступили судді Скрипник О.Г. та Камбулов Д.Г., яку прийнято до відома.

На виконання рішення Ради суддів загальних судів № 17 від 14.03.2013 звернуто увагу суддів на необхідність вжиття заходів по зменшенню кількості цивільних справ, які знаходяться в провадженні суду понад строки, встановлені ст. 157 ЦПК України.    

Також на нараді суддів були обговорені проблемні питання, які виникають при розгляді цивільних справ та справ адміністративної юрисдикції.