flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Графік особистого прийому громадян головою суду та його заступниками

28 вересня 2012, 11:01

ОБОЛОНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

 

Н А К А З № 490

від 02 листопада 2011 року

 

З метою належної організації роботи суду при проведенні прийому громадян та відповідно до розділу 23 «Інструкції з діловодства в місцевому загальному суді» та ст. 22 Закону України «Про звернення громадян»,-

 

НАКАЗУЮ:

         Встановити з 7 листопада 2011 року графік особистого прийому громадян головою суду, його заступниками та керівником апарату Оболонського районного суду міста Києва:

-          кожну  парну середу з 15 по 18 годину кожного місяця – заступником голови Оболонського районного суду міста Києва Камбуловим Дмитром Геннадійовичем, а у випадку його відсутності - заступником голови суду Дев‘ятком Владиславом Володимировичем;

-          кожну  непарну середу з 15 по 18 годину кожного місяця – заступником голови Оболонського районного суду міста Києва Дев‘ятком Владиславом Володимировичем, а у випадку його відсутності - заступником голови суду Камбуловим Дмитром Геннадійовичем;

-          кожну середу з 9 по 11 годину кожного місяця - керівником апарату Оболонського районного суду міста Києва, а у випадку його відсутності заступником керівника апарату суду;

-          кожну п’ятницю з 8 по 11 годину кожного місяця – головою Оболонського районного суду міста Києва МАМОНТОВОЮ ІРИНОЮ ЮРІЇВНОЮ.


     Проводити прийом громадян по видачі копій судових рішень, виконавчих листів щосереди з 9 год. 30 хв. по 17 год. 30 хв. та щоп’ятниці з 8 год. 00 хв. по 12 год. 30 хв.


     Проводити прийом позовних заяв, скарг, заяв громадян та представників підприємств, установ, організацій всіх форм власності, прийом громадян по ознайомленню з матеріалами справ та видачі копій судових рішень для оскарження щоденно з понеділка по п’ятницю, протягом усього робочого часу апарату суду.

 

Голова Оболонського

районного суду м. Києва                  І.Ю.Мамонтова

 

 

 

 

ОБОЛОНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

 

Н А К А З № 585

від 26 вересня 2012 року

 

    - про внесення змін до наказу голови Оболонського районного суду міста Києва № 490 від 2 листопада 2011 року,-

  Відповідно до ст. 24 Закону України «Про судоустрій та статус суддів»,

 

НАКАЗУЮ:

                      Внести зміни до наказу голови Оболонського районного суд міста Києва № 490 від 2 листопада 2011 року про встановлення графіку особистого прийому громадян головою суду, його заступниками та керівником апарату Оболонського районного суду міста Києва, а саме:

-          кожну середу з 15 по 18 годину встановити прийом громадян заступниками голови Оболонського районного суду міста Києва, Камбуловим Дмитром Геннадійовичем відносно питань, що стосуються справ цивільної юрисдикції, загальної канцелярії та архіву Оболонського районного суду міста Києва, Дев’ятко Владиславом Володимировичем відносно питань, що стосуються справ кримінальної юрисдикції та справ про адміністративні правопорушення.

                     

    Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.


    Керівнику апарату, наказ № 585 від 26 вересня 2012 року:

- довести до відома заступників голови Оболонського районного суду міста Києва,

- розмістити на інформаційному стенді Оболонського районного суду міста Києва,

- розмістити на офіційному веб-сайті Оболонського районного суду міста Києва,

 

 

Голова Оболонського

районного суду м. Києва                  І.Ю.Мамонтова