flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

План основних організаційних заходів Оболонського районного суду міста Києва щодо забезпечення розгляду адміністративних справ, пов’язаних з виборчим процесом чергових виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року

30 липня 2012, 13:03

  

Н А К А З № 460

 

від 26 липня 2012 року

 

З метою реалізації частини третьої статті 11 Закону України «Про вибори народних депутатів України» стосовно організації роботи під час виборчого процесу щодо забезпечення прийому і розгляду документів з підготовки та проведення виборів депутатів, позовних заяв, скарг та звернень виборчих комісій у строки та спосіб, установлені цим Законом та відповідно до наданих ст.24 ЗУ «Про судоустрій і статус суддів» повноважень

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Затвердити План основних організаційних заходів Оболонського районного суду міста Києва щодо забезпечення розгляду адміністративних справ, пов’язаних з виборчим процесом чергових виборів  народних депутатів України 28 жовтня 2012 року.

 

2. На період проведення виборів народних депутатів України, з 30 липня 2012 року і до завершення виборчого процесу, встановити в Оболонському районному суді міста Києва особливий режим роботи для суддів цивільно-адміністративної колегії і працівників апарату суду в позаробочий час, святкові і неробочі дні, а також напередодні дня виборів та в день виборів, з метою організаційного забезпечення підготовки та розгляду адміністративних справ відповідної категорії з додержанням строків, передбачених Кодексом адміністративного судочинства України.

 

3. Заступникові голови Оболонського районного суду міста Києва Камбулову Д.Г. затвердити графік чергування суддів цієї колегії.

 

В. о.  керівника апарату Оболонського районного суду міста Києва Сердюк А.В. затвердити графік чергування працівників апарату суду.

 

Графіки складаються щомісяця, до завершення виборчого процесу.

 

4. Облік робочого часу суддів і працівників апарату фіксується в журналах виходу на роботу суддів та працівників апарату суду.

 

Загальний контроль робочого часу покладається на помічника судді Панченко Т.О.

 

5. Установити, що за роботу у вихідні, святкові і неробочі дні надається інший день відпочинку в порядку, встановленому ст. 72 Кодексу законів про працю України.

 

6. В. о. керівника апарату суду Сердюк А.В. забезпечити безперебійну роботу автотранспорту суду під час роботи суддів та працівників апарату суду на період виборчого процесу.

 

7. В. о. керівника апарату суду Сердюк А.В.  довести цей наказ до відома заступника голови суду Камбулова Д.Г., суддів цивільно-адміністративної колегії і працівників апарату суду, задіяних у здійсненні заходів, пов’язаних із виборчим процесом, копію наказу направити начальнику СП СМ «Грифон», а також організувати роботу з його розміщення на офіційному веб-сайті та інформаційних стендах суду.

 

8. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

Голова Оболонського

Районного суду м. Києві                              (підпис)                                                       І.Ю.Мамонтова             

 

            З оригіналом згідно:

Голова Оболонського

Районного суду м. Києві                                                                                               І.Ю.Мамонтова