flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВАЖЛИВО!!!

02 серпня 2022, 16:35

В умовах збройної агресії РФ проти України Оболонський районний суд м. Києва долучився до важливої соціальної ініціативи.

За час воєнного стану судді Оболонського районного суду м. Києва перерахували на потреби Збройних Сил України та територіальної оборони понад 1,5 млн. гривень та надають гуманітарну допомогу громадянам України, волонтерам, благодійним та іншим організаціям й установам, які потребують такої допомоги, у зв’язку з агресією РФ проти України.

Судді Оболонського районного суду м. Києва продовжуватимуть перераховувати частину суддівської винагороди на потреби армії України до закінчення дії воєнного стану та нашої перемоги.

Слід зазначити, що протягом усього часу дії воєнного стану на території України, в тому числі перебування міста Києва в районі ведення воєнних (бойових) дій, Оболонський районний суд м. Києва не припиняв своєї діяльності зі здійснення правосуддя задля забезпечення  захисту законних прав та інтересів громадян, юридичних осіб та Держави. За цей час суддями Оболонського районного суду м. Києва до Єдиного державного реєстру судових рішень направлено 5526 судових рішень, з яких понад 150 судових рішень ухвалено у кримінальних провадженнях, де особи скоїли тяжкі та особливо тяжкі злочини.