flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступник керівника апарату Оболонського районного суду м. Києва взяла участь у Координаційній раді з питань запобігання та протидії домашньому насильству при Оболонській районній у місті Києві державній адміністрації

17 червня 2021, 15:00

16.06.2021 заступник керівника апарату суду Зірник О.О. взяла участь у Координаційній раді з питань запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, гендерної рівності та протидії торгівлі людьми.

Захід організовано Оболонською районною у місті Києві державною адміністрацією з метою узгодження дій державних органів у питаннях протидії домашньому насильству.

Окрім представників Оболонської районної державної адміністрації та Оболонського суду, участь у раді взяли представники Національної поліції, окружної прокуратури, Служби у справах дітей та сім‘ї, Центру соціальних служб, Управління освіти, а також Центру пробації.

Учасники ради обговорили проблемні питання між суб‘єктами, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, зокрема, щодо порядку надання соціальних послуг із запобігання та протидії насильству, щодо створення в Оболонському районі спеціальної служби для участі в реалізації програм для постраждалих від кривдників осіб, а також заслухали доповідь заступника керівника апарату Оболонського суду Зірник О.О. про остаточні рішення суду та їх виконання у справах щодо вчинення особами домашнього насильства, насильства за ознакою статі, тощо.