flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ!!!

19 жовтня 2020, 13:57

З урахуванням виявлених непоодиноких випадків інфікування працівників суду гострими респіраторними інфекціями (у тому числі СОVID-19), з метою запобігання розповсюдженню особливо небезпечного вірусного захворювання серед працівників та відвідувачів суду, з 19.10.2020 по 31.10.2020 включно тимчасово встановлено особливий режим роботи Оболонського районного суду м. Києва, а саме:

  1. припинено розгляд справ у судових засіданнях за участю учасників судового процесу, крім справ, що потребують невідкладного розгляду та справ, пов'язаних з виборчим процесом;
  2. розгляд справ, що потребують невідкладного розгляду та справ, пов'язаних з виборчим процесом відбувається лише за умови забезпечення учасників процесів засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками, у тому числі виготовленими самостійно, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів;
  3. розгляд справ участь сторін у яких не є обов'язковою, відбувається лише за наявності відомостей про їх повідомлення про дату, час і місце розгляду справи та відсутності клопотання про відкладення/оголошення перерви у судовому засіданні.
  4. З метою попередження розповсюдження інфекційних захворювань, у тому числі викликаних коронавірусною інфекцією, можливо використати лише альтернативні шляхи звернення до суду з позовними заявами, клопотаннями, апеляціями, скаргами, заявами про ознайомлення зі справами чи отримання копій судових рішень (виконавчих документів), а саме:
  • за допомогою підсистеми «Електронний суд»,
  • електронної пошти суду inbox@ob.ki.court.gov.ua,
  • через скриньку, встановлену на 1 поверсі в холі суду.
    1. Автоматизований розподіл цивільних та адміністративних справ, заяв, скарг, кримінальних проваджень, клопотань, подань тощо здійснюється у звичайному порядку, однак з першочерговим розподілом судових справ, які відповідно до процесуального законодавства потребують невідкладного розгляду.
    2. Ознайомлення з матеріалами судових справ здійснюється в дистанційному режимі шляхом надсилання сканкопій матеріалів судової справи на електронну адресу, зазначену у відповідній заяві. Сканкопії виготовляються та направляються учасникам процесу в порядку надходження до суду відповідних заяв з урахуванням технічних можливостей суду.

Телефони суду:

  • загальний відділ-418-73-60;
  • цивільний відділ (цивільна канцелярія суду) - 426-45-71;
  • кримінальний відділ (кримінальна канцелярія) - 426-45-72;
  • адміністративний відділ (канцелярія щодо розгляду справ про адміністративні правопорушення) - 426-45-60.

Просимо поставитись з розумінням до тимчасових профілактичних заходів, запроваджених задля запобігання розповсюдженню особливо небезпечного вірусного захворювання серед відвідувачів та працівників суду.