flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ВИКЛИК СОЛОДКОЇ ТЕТЯНИ АНДРІЇВНИ

23 вересня 2020, 10:36

Оболонський районний суд міста Києва повідомляє про виклик до суду у якості відповідача

СОЛОДКУ ТЕТЯНУ АНДРІЇВНУ

 останнє відоме місце реєстрації/проживання: м.Київ вул. Героїв Дніпра, буд. 19, кв. 265 у справі № 756/5632/20  за позовом Дудченко Єгора Сергійовича до Солодки Тетяни Андріївни про стягнення штрафних санкцій.

Судове засідання відбудеться на 20.10.2020 року о 10 год. 30 хв. у приміщенні Оболонського районного суду м. Києва(м. Київ, вул. М. Тимошенка, 2-Є, кабінет №21, четвертий поверх), головуючий суддя Яценко Н.О.

Одночасно суд роз’яснює відповідачу наступне:

  • З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.
  • Відповідач має право в строк не більше 15 днів з дня його повідомлення про час і місце розгляду справи (надати) суду відзив на позовну заявувідповідно до вимог ст. 178 ЦПК України. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.
  • У випадку ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити справу за наявними матеріалами справи. 
  • Учасники судового процесу зобов'язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання та зміну свого місця проживання / перебування. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з'явилися в судове засідання без поважних причин.