flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ВИКЛИК Даценко Юрій Олександрович

21 вересня 2020, 09:11

Оболонський районний суд міста Києва повідомляє про виклик до суду у якості відповідача Даценко Юрія Олександровича, останнє відоме місце проживання:                        вул. Берегова, 19 ,с. Томашівка ,Чернігівська обл. ,Ічнянський р-н у цивільній спаві  №756/8973/19 за позовом Музальової Олени Володимирівни до Даценка Юрія Олександровича, Мішеніна Олексія Олександровича про відшкодування майнової шкоди.

Судове засідання відбудеться 21 жовтня 2020 року о 15:00 год. у приміщенні Оболонського районного суду м. Києва (м. Київ, вул. М. Тимошенка, 2-Є, кабінет № 18, четвертий поверх), головуючий суддя Жук М.В. 

Одночасно суд роз’яснює відповідачу наступне: 

·         З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи. 

·         Відповідач має право в строк не більше 15 днів з дня його повідомлення про час і місце розгляду справи (надати) суду відзив на позовну заяву відповідно до вимог ст. 178 ЦПК України. Копія  відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. 

·         У випадку ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити справу за наявними матеріалами справи.  

·         Учасники судового процесу зобов'язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання та зміну свого місця проживання / перебування. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з'явилися в судове засідання без поважних причин.