flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Різник Юрій Васильович

22 липня 2024, 16:45

Оболонський районний суд міста Києва повідомляє про виклик до суду у якості  співвідповідача Різник Юрій Васильович, відома адреса проживання/реєстрації: 04210, Київ обл., Київ р-н., Київ, проспект Володимира Івасюка, буд. 19А, кв. 15, у справі 756/10541/14-ц справа за заявою Товариства з обмеженою відповідальністю «ФК ФОРТ», заінтересовані особи: Публічне акціонерне товариство «Комерційний банк «НАДРА», Різник Юрій Васильович, Гадяцький відділ державної виконавчої служби у Миргородському районі Полтавської області Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Суми), про заміну сторони (стягувача) виконавчого провадження, видачу дубліката виконавчого документа та поновлення пропущеного строку для пред’явлення виконавчого документа до виконання.

Судове засідання відбудеться на 10:15 год. 17.09.2024 р., у приміщенні Оболонського районного суду м. Києва (м. Київ, вул. Левка Лук’яненка, 2-Є, кабінет №21, четвертий поверх), головуючий суддя Яценко Н.О.

Одночасно суд роз’яснює боржнику наступне:

  • З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

Учасники судового процесу зобов'язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання та зміну свого місця проживання/перебування. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з'явилися в судове засідання без поважних причин.