flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Науменко Інна Олександрівна

04 грудня 2023, 17:32

Оболонський районний суд міста Києва повідомляє про виклик до суду у якості  співвідповідача Науменко Інна Олександрівна, відома адреса проживання/реєстрації: вул. З. Гайдай, 6а, кв. 26 ,м. Київ ,04212, у справі 756/10814/20 за позовом Шилової Тетяни Володимирівни до Дмитренко Марії Михайлівни, Білявського Володимира Івановича, спів відповідачі: Головатюк Михайло Миколайович, Столбова Людмила Гафурівна, Столбовий Олександр Юрійович, Науменко Інна Олександрівна, Столбовий Вадим Олекасандрович, про стягнення грошової компенсації вартості частки у спільному майні.

Судове засідання відбудеться 12:00 год. 08.01.2024 р.. у приміщенні Оболонського районного суду м. Києва (м. Київ, вул. М. Тимошенка, 2-Є, кабінет №21, четвертий поверх), головуючий суддя Яценко Н.О.

Одночасно суд роз’яснює відповідачу наступне:

  • З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

Учасники судового процесу зобов'язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання та зміну свого місця проживання / перебування. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з'явилися в судове засідання без поважних причин.