flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Приватне акціонерне товариство “Трест Київміськбуд- 1”

16 жовтня 2023, 12:42

Оболонський районний суд міста Києва повідомляє про виклик до суду у якості  третьої особи, яка не заявляє самостійні вимоги на предмет спору Приватне акціонерне товариство Трест Київміськбуд- 1 відома адреса проживання/реєстрації: вул. Прирічна,13 ,м. Київ, 04213, у справі № 756/8004/21 за позовом Голубченко Світлани Олександрівни до Товариства з обмеженою відповідальністю «ЦЕНТАРІС», треті особи: Царьков Олег Олексійович, Бенделик Роман Валерійович, Сніжнянська державна нотаріальна контора Донецької області, про визнання недійсним свідоцтва та витребування майна з чужого незаконного володіння, скасування запису про державну реєстрацію речових прав.

Судове засідання відбудеться 26.10.2023 о 12 год.00 хв. у приміщенні Оболонського районного суду м. Києва(м. Київ, вул. М. Тимошенка, 2-Є, кабінет №21, четвертий поверх), головуючий суддя Яценко Н.О.

Одночасно суд роз’яснює відповідачу наступне:

  • З опублікуванням оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

Учасники судового процесу зобов'язані повідомляти суд про причини неявки у судове засідання та зміну свого місця проживання / перебування. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що учасники судового процесу не з'явилися в судове засідання без поважних причин.